cms_brand
 

Pohjoinen voima: Meidän arvomme 

Hofler edustaa korkeaa laatua, turvallisuutta ja oikeudenmukaisuutta.

Laatutakuu

Hofler pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen parhaan yhdistelmän laatua, palvelua ja hintaa/hinta-laatu-suhteen. Käymme tarkasti läpi käyttämämme nahat, jotta voimme olla varmoja nahkan laadusta.

Myrkyttömyys

Hofler käyttää myrkyttömiä materiaaleja kaikissa tuotteissaan. Kaikki nahat ovat kromi 6 ja formaldehydi-vapaita.

Reilu

Hofler pyrkii olemaan hyvä työnantaja ja vastuullinen yhteiskunnan jäsen. Olemme BSCI-jäsen ja myös toimittajamme ovat sitoutuneet huolehtimaan turvallisista ja terveellisistä työoloista.

 

Historia

Hoflerin perintö rakentuu käsityöhön, suunnitteluun ja taitoon tehdä erinomaisia ja kestäviä käsineitä.

1940-luvun loppu | Oulun Laukku Oy

Aune Lyytinen aloitti liiketoimintansa Oulussa 40-luvun lopulla. Hän myi laukkuja ja käsineitä kaupungin keskustassa sijaitsevassa liikkeessään nimeltä ’’Oulun Laukku’’. Hänen lapsenlapsensa Minna on jatkanut kaupankäyntiä menestyksekkäästi ja on avannut myös toisen liikkeen, nimeltä ’’Laukkumaailma’’.

1962 | Finlaukku Oy 

Juhani ja Terttu Lyytinen aloittivat liiketoimintansa Kemissä vuonna 1962. He avasivat liikkeen nimeltä ’’Kemin Laukku’’. Myöhemmin he laajensivat käsineiden ja laukkujen tukkukauppatoimintaan

1992 | Hofler Oy

Sami Lyytinen aloitti liiketoimintansa vuonna 1992. Hoflerin päätoimialana ovat käsineet.

2017 | Hofler Oy 

Tiia Lyytinen aloitti perheyrityksessä tuotekehityksen parissa. Vaatetusinsinöörinä hänellä on vankka kokemus teknisten tekstiilien valmistuksesta.

2018 | Hofler Oy

Sonja Lyytinen liittyi kolme vuotiaana Hofler Play & Explore -lasten malliston testiryhmään. 

2019 | Hofler Oy

Hofler käsineitä myydään ympäri Pohjois-Eurooppaa sekä Venäjällä.

 

Suunniteltu pohjoisessa 

Hofler-käsineet on suunniteltu vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin. Me tunnemme pohjoisen ja me tunnemme käsineet. Muotoilu ja materiaalivalinnat toteutetaan parhaan mukavuuden takaamiseksi.

Yksilöllinen design

Kaikki käsineemme suunnitellaan Suomessa. Hoflerilla on voimassa useita käsinepatentteja sekä mallisuojia. Kehittelemme uusia malleja jatkuvasti.

Suomalainen minimalismi

Ei mitään lisättävää, ei mitään poistettavaa. Jo vuodesta 1962 Hofler on noudattanut suomalaista ja skandinaavista muotoiluperiaatetta, jossa vähemmän on enemmän. Hofler käsineet ja kintaat ovat kauniita ja käytännöllisiä.

Design from Finland 

Hoflerilla on kunnia kantaa Design from Finland –merkkiä. Merkin käyttöoikeus takaa, että Hofler-käsineiden taustalla on vahvaa suomalaista muotoiluosaamista.